Event och grupputveckling


Personalevent / workshops

Något annorlunda och kul som avrundning på konferensen, en kreativ inledning på årsmötet eller personalfesten. Eller en återkommande kreativ verkstad med nytt tema varje månad. 
Vi erbjuder workshops inom ett flertal ämnen: 

Drama/teater, Akrylmåleri, Luffarslöjd, Stand up comedy, Träsnideri, Massage och avslappning, Mindfulness: fokus och närvaro, Hattverkstad (fascinators)

Eventdekor

När du ska ha ett event och behöver någon som fixar snygg dekor. Vår scenograf/inredare/dekoratör gör allt från skiss till bygge av kulisser, dukning och utsmyckning. Vi förvandlar sporthallen till galalokal, mässmontern till trivsam träffpunkt och kontoret till Aladdins palats. Passar både större och mindre event.  

Se bilder här

Drama för grupputveckling 

Drama är mer än teater: Det handlar om att lära känna sig själv och andra, det handlar om samarbete och kommunikation och förmågan att rycka in där man behövs. Och det handlar om att växa tillsammans och ta sig ur komfortzon. Värdefulla färdigheter i vilken arbetsgrupp som helst. 
Med många års erfarenhet från dramagrupper och teaterverksamhet leder vi arbetsgruppen genom både individ- och gruppstärkande övningar. 
2 - 4 timmar